Рекламне агентство «АВЕРС» являється агенством повного циклу та  надає повний перелік рекламних послуг. Вже більше 20 років успішно веде свою діяльність на ринку реклами України. За цей період істотно розширився спектр послуг, які ми надаємо, був напрацьований величезний досвід і широкі зв'язки у сфері реклами.

Рекламне агентство «АВЕРС» являється власником більше 100 рекламних щитів формату 3х6 м,  розташованих на основних магістралях, перехрестях, центральних вулицях м. Чернівці та таких районних центрах Чернівецької області, як м. Хотин, м. Кіцмань, м. Заставна, м. Сторожинець, м. Новоселиця, смт. Глибока, смт. Сокиряни та смт. Кельменці.

Основною нашою метою є забезпечення перетворення процесу інформування споживачів різних фірм і підприємств за допомогою якісної та справжньої реклами у постійний процес.

Рекламне агентство «АВЕРС» працює без посередників, самостійно виконує і контролює весь процес від ідеї до виробництва реклами, надає послуги з її розміщення.

На сьогоднішній день, рекламу використовують переважно як крайній захід при спаді продаж або великими організаціями й підприємствами. Створена нами система цін допоможе, як фізичним так і юридичним особам з різним доходом, використовувати рекламу, як постійний і необхідний елемент їхньої діяльності. Розробляючи рекламу ми використовуємо нестандартні ідеї, проте в той же час реклама не буде містити ніяких елементів, які виходитимуть за межі пристойності і моралі.

Ми можемо з упевненістю сказати, що професійно виконуємо свою справу і дуже відповідально підходимо до кожного замовлення .

 

Яндекс.Метрика